Verzending binnen 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 | Gratis verzending vanaf € 29,95 | Verkoopvoorwaarden

Kerkmateriaal bij gezinsboekje Adventure

Timotheüs heeft kindmomenten ontwikkeld bij het gezinsboekje Adventure om aandacht te besteden aan advent in de kerkdienst. Een moment om de kinderen expliciet een plek te geven. In aansluiting bij Adventure gaat het ook in de kindmomenten over de reis van Jozef en Maria uit het boekje. Er zijn kindmomenten voor de vier adventszondagen en voor de dienst van eerste kerstdag.

Adventure
 is een boekje voor gezinnen om samen de reis naar kerst te beleven. Tijdens de adventstijd helpt het gezinnen om iedere dag tijd te maken voor de Bijbel en elkaar. Samen met Jozef en Maria volgen zij de route van Nazaret naar Betlehem. Onderweg komen ze een aantal bekende verhalen uit het Oude Testament tegen. Adventure is een uitgave van Jongbloed en te verkrijgen via de boekhandel. 

Timotheüs wil met dit kerkmateriaal de verbinding leggen tussen kerk en gezin. Wij geloven dat dat de geloofsopvoeding krachtig maakt. Een dubbel ‘adventure’.  

Dit kerkmateriaal voor advent is ook los van het gezinsboekje te gebruiken.

Let op: dit is een download product.
Via uw e-mailadres ontvangt u na betaling een link waarin u een zipbestand kunt downloaden. Hierin zit een pdf en de bestanden met dia's voor de beamer.
(U ontvangt dus géén papieren versie.)

De download bevat:
- omschrijving van het spel in de dienst, inclusief de nodige voorbereidingen
- dia's die met behulp van de beamer te projecteren zijn


Klik hier voor de inkijkpagina's

€ 12,50
IN WINKELMAND


Terug naar
site