Verzending binnen 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 | Gratis verzending vanaf € 29,95 | Verkoopvoorwaarden

Scheurkalender 10 voor tieners

  Een kalender voor tien weken voor iedereen die meer wil begrijpen van tieners en geïnspireerd wil raken om iets te betekenen voor deze doelgroep.  De kalender is een samenwerking tussen alle christelijke tienerorganisaties in Nederland.
   
  “We vinden het belangrijk dat aandacht voor tieners in christelijk Nederland een nieuwe impuls krijgt. Tussen hun 12e en 17e jaar gaan tieners vaak nog met hun ouders mee naar de kerk, ook maken ze in deze leeftijd de keuze om wel of niet met God te leven. Juist in deze turbulente en verwarrende levensfase hebben ze positieve aandacht nodig van hun ouders, jeugdleiders en mede kerk- of gemeenteleden.”
   
  Deze kalender geeft dagelijks inspiratie en handvatten om tieners aandacht en steun te geven. Maar ook om een brug te slaan tussen de tiener en zijn geloof, 10 weken lang.
   
  JOP, Chris, JuniorAdventure, EA, HGJB, NGJ, Royal Mission, Soul Survivor, Go and Tell, YFC, Youth Alive, LEF, de Wittenberg schrijven mee. Andere mede auteurs zijn Sabine van der Heijden, Tiemen Westerduin, Wim Grandia, Joop Gankema,  Iriszorg, NIBUD, Eveline Crone, Huub Nelis, verschillende kerkelijke jeugdwerkers en 10 tieners.
   
  De kalender heeft geen data (de dagen zijn genummerd van 1 t/m 70) waardoor deze het hele jaar te gebruiken is. Kijk voor meer informatie op www.10voortieners.nl

  € 10,00
  IN WINKELMAND


  Terug naar
  site