Verzending binnen 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 | Gratis verzending vanaf € 29,95 | Verkoopvoorwaarden

Opwekking Gitaarcursus

Leer gitaarspelen met de Opwekkingsliederen.

LET OP: De Gitaarcursus is op dit moment in herdruk.


Van akkoord…
Altijd al gitaar willen leren spelen? Maar waar begin je? Dit cursus-boek legt stap voor stap de grondbeginselen van het gitaarspel uit zodat je jezelf de basisvaardigheden eigen kunt maken. De lesstof wordt aan de hand van duidelijke voorbeelden en foto’s uitgelegd, zodat je een goede speltechniek aanleert. Door deze opzet is de cursus niet alleen voor beginners maar ook voor gevorderden een bron van informatie en een handig naslagwerk.

…naar aanbidding
Maar het boek gaat verder waar een gewone gitaarcursus stopt. Doordat je oefent aan de hand van Opwekkingsliederen word je gestimuleerd om alle aangeleerde vaardigheden direct toe te passen in de praktijk van muziek maken in de kerk. Bovendien wordt er naast de muzikale interacties ook een Bijbelse visie op muziek en aanbidding gegeven. Zo leer je niet alleen gitaarspelen, maar ook hoe je dat doet vanuit een aanbiddend hart.

---
‘Als gitarist van de Opwekkingsband ben ik erg blij dat dit boek uitgegeven wordt. Het brengt iedere gitarist verder in de achtergronden van het gitaarspel en geeft hem genoeg gespreksstof in zijn aanbiddings-/muziekteam vanwege het Bijbelse onderwijs over muziek en aanbidding. Een echte aanrader!’

Elisa Krijgsman
aanbiddingsleider, producer en gitarist Opwekking

€ 24,95


Terug naar
site